Homeworker services

In deze tijd werken veel mensen voornamelijk vanuit huis. Dit zal voor een deel zo blijven. Vaak is dit minder comfortabel dan op kantoor, gezien het ontbreken van de juiste faciliteiten. Met de Homeworker services helpen we werkgevers en werknemers de beste en gezonde thuiswerk omgeving te creëren. Zonder extra werk voor de organisatie.

Het Aramark platform biedt diverse abonnementen. De werkgever bepaalt welke producten en diensten de medewerkers kunnen gebruiken en/of hoeveel de werkgever als budget beschikbaar stelt. Medewerkers hebben toegang tot een een app om zo een fijne en ergonomische thuiswerkplek in te richten, een gezonde levensstijl te behouden en diensten gebruiken die ontzorgen, zowel thuis als voor mobiliteit.

Uiteraard zijn onze Homeworker services ook zeer geschikt voor kleine organisaties en zelfstandigen.

Onze specialisten zijn op dit moment bezig met het selecteren van de juiste producten en diensten (in samenwerking met partners). Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor updates.

Wij kunnen uw bedrijf faciliteren met onze expertise en oplossingen op maat. Wilt u meer weten of heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op.